Dia avond 2014 op dvd

 

Dia-avond 2014 Noordwest Geesteren nu op dvd

 

Afgelopen najaar hield de Stichting Heemkunde Geesteren (SHG) in zaal Kottink een lezing/dia-avond over de geschiedenis van Noordwest Geesteren en haar (vroegere) bewoners.

De dia-avond werd zeer druk bezocht door bewoners, oud-bewoners maar ook door vele andere geïnteresseerden. Sinds deze week is de dia-avond op dvd verkrijgbaar.

Door ‘huisfilmer’ Alphons Leus van de SHG is een prachtige dubbel-dvd geproduceerd.

 

Fam. Spalink, Koelenbeekweg 13.

Foto in 1937 gemaakt tijdens hooien, buren hielpen met hooi inhalen aan de Koelenbeekweg.

V.l.n.r.: huishoudster Dina Kerkdijk, Minie Spalink, Jo Spalink, Marinus Oude Wesselink, Hendrik Oude Wesselink, Hein Oude Wesselink.

staand: Berend Maathuis, Jan Willem (Willem Spalink), staand kind Berend Maathuis, met hooivork Bats Maathuis.

 

Historische informatie en foto’s.

De dvd’s bevatten een grote hoeveelheid historische informatie en foto’s. Talrijke anekdotes en bijzondere voorvallen maken ze tot een compleet naslagwerk.

De dubbel dvd is vanaf heden verkrijgbaar bij Horlogerie Truus Silderhuis en bij Tonnie Veldhuis Huishoudelijke Artikelen/Speelgoed. De prijs bedraagt € 10,--.

Verder is het natuurlijk ook leuk om er een familielid mee te verrassen als cadeau ter gelegenheid van bijvoorbeeld een verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis.

De dvd’s zijn in een beperkte voorraad beschikbaar. De SHG adviseert belangstellenden dan ook om niet lang te wachten met de aanschaf. Op is op!

 

 

Fam. Wigger Vermolenweg 44

Oude boerderij ±1950

V.l.n.r.: zoon Gerard (Wiggersgait) Wigger, vader Albertus Johannes (Wiggersbats) Wigger en dochter San (Wiggerssan) Wigger.